June 15, 2017

Kundetilpassede Løsninger

 

Alle LuxSave-løsninger består av de samme to komponentene: kontrollbokser og styringssystemet som håndterer boksene. Hver kontrollboks kan styre opptil tre kretser og systemet kan håndtere så mange bokser som situasjonen krever. Herifra kan lyset styres manuelt ved behov eller med en rekke kraftige automatiske planleggingsverktøy. Systemet kan også kobles til eksisterende styringsbokser av annet merke om dette er ønskelig, som gir alle fordelene knyttet til styringssystemet uten å måtte bytte ut infrastruktur. Vi har også muligheten for å styre belysning ut ifra flere kalendersystemer som for eksempel Google Calendars eller Outlook. Om ditt eksisterende system bruker et annet kalendersystem kan det implementeres støtte for dette. Kombinasjonen av egenskaper tilbudt gjør LuxSave-systemet svært tilpasningsdyktig til mange forskjellige situasjoner.

I tillegg til funksjonaliteten internt i systemet tilbyr vi også flere muligheter for ekstern kommunikasjon. Om ønskelig kan kartdataene brukes som et offentlig feilrapporteringssystem, slik at problemer ved anlegg raskt kan avdekkes og fikses. Systemet kan også åpnes for eksterne aktører som skal jobbe på anlegget. Med minimalt arbeid kan man utarbeide en arbeidsordre med posisjon og beskrivelse av arbeid som entreprenøren kan ha adgang til, også ute i felt. Når det er satt opp på denne måten gir systemet alle parter oversikt over hvor og hva slags arbeid som skal utføres og hvor mye som gjenstår.

Ved behov er vi i LuxSave fleksible angående å tilpasse løsningene våre til kundens spesifikke situasjon. Mange egenskaper ved systemet, slik som evnen til å styre tredjeparts kontrollbokser og å kunne regne ut strømforbruk for hele eller deler av det tilkoblede systemet, har blitt utviklet på forespørsel fra kunder som hadde behov for den ekstra funksjonaliteten.

Om du har noen spørsmål eller lurer på om en LuxSave-løsning kan være relevant for din situasjon kan vi kontaktes her