January 28, 2015

Lysstyringssystem for Idrettsanlegg

idrettslaget

LuxSave har utviklet et system for styring av lys som gjør det enkelt å bestemme når lysene skal tennes og slukkes. LuxSave lysstyring er pålitelig og enkelt å betjene og gir trygghet om at lyset er på når det skal være det og slukker til rett tid. Det blir slutt på klager fra brukere som kommer til mørklagt anlegg og fra naboer som irriterer seg over flomlys som står på når anlegget ikke er i bruk.

Fordeler
LuxSave lysstyring har flere fordeler knyttet til seg:

  • Reduser kostnader – sparer strøm og forlenger levetid til armaturer og lamper
  • Enkelt å stille inn forskjellig belysning for forskjellige hendelser som kamp og trening
  • Full oversikt over når lyset ble skrudd på og av hvem
  • Styring kan skje av eksterne kalendre eller direkte fra LuxSave-systemet
  • Passer både gamle og nye anlegg

Om systemet
LuxSave lysstyring består av en styringsenhet som enkelt monteres av en elektriker i styringsskapet til idrettsanlegget. En styringsenhet kan styre inntil tre lyskretser. Tenning og slukking er brukerstyrt og gjøres fra PC, smarttelefon eller nettbrett. Flere brukere kan ha rettigheter til å tenne og slukke anlegget og ved behov ta direkte kontroll over belysningen ved bruk av smarttelefon, nettbrett eller datamaskin. Om man ønsker å kunne styre hele eller deler av lyset direkte fra anlegget kan det også settes til å bli styrt av sensorer eller brytere på egendefinerte tidspunkt. Dette gjør at man kan definere klokkeslett hvor kunder kan benytte seg av anlegget og samtidig garantere at lyset kun er på ved aktivitet, som er en nyttig egenskap ved for eksempel lysløyper eller idrettshaller.

For å enkelt ha kontroll over når lyset skrus på kan systemet styres av flere vanlige kalendersystemer som Google Calendars, Outlook, KX og Treningsøkta med mulighet for å definere forskjellig belysning for trening og kamper. Systemet har også muligheten til å automatisk styre lys for kamper i regi av Norsk Fotballforbund, slik at man slipper å manuelt legge dem inn i egen kalender.

Referanser
LuxSave lysstyring har driftet spesifikk støtte for idrettsanlegg siden 2014 og har fått gode tilbakemeldinger fra flere kunder. En liste over våre referanser kan finnes her.

 

Ønsker du mer informasjon, trykk her